Eva Weber · Hovedgaden 50 · 3220 Tisvildeleje · tel.: 30 31 57 65 · mail: evaweberdk@gmail.com
Velkommen

Velkommen

VELKOMMEN TIL MIN HJEMMESIDE

Jeg hedder Eva Weber, og jeg er sygeplejerske, uddannet fra Rigshospitalet i 1993.

Sygepleje er forebyggelse og lindring. Forebyggelse af sygdomme gennem korrekt brug af kroppen og god ernæring. Ved sygdom er sygepleje lindring og forebyggelse af forværring af sygdommen. Forståelse for kroppens grundliggende behov er fundamental i pleje og behandling af både raske og syge.

Vinteren  2009-10 har jeg videreuddannet mig til senetensbehandler på Eilbygaard. Se evt. mere om uddannelsen til senetensbehandler her

Senetensbehandling er en holistisk behandling, som bygger på en bred forståelse for hvordan optimal ernæring og korrekt brug af kroppen kan helbrede og forebygge livsstilssygdomme. Det er en forståelse, som breder sig langt ind i det etablerede sundhedsvæsen, og det er således højtuddannede læger, sygeplejersker og andre med en stor interesse for sundhed, som underviser på Eilbygaard. De forstår at kombinere det bedste fra flere verdener.

Som senetensbehandler  arbejder jeg altså stadig med forebyggelse og lindring, og herudover skånsom behandling af mange livsstilssygdomme. Se mere info under om senetensbehandling.

Det er min opfattelse at den måde livet stresser os på, altid er en medvirkende faktor ved sygdom. Selv ved en forstuvning af anklen under en løbetur hos en rask person vil flere stressfaktorer kunne påvises at have været en forudsætning for uheldet.

Jeg har uddannet mig til stresskonsulent og allergibehandler hos Ole Larsen. Denne uddannelse giver mig mulighed for at hjælpe folk med at identificere stress i hverdagen og nedsætte det. Herefter vil der være større udbytte af enhver behandling.

At stress og allergi hænger sammen er ikke ny viden. Det er videnskabeligt bevist og velkendt, også indenfor lægeverdenen, at stress forværrer allergiske og astmatiske anfald. Det nye i Ole Larsens metode til allergibehandling gennem stress-frigørelse er, at allergikeren kan slippe af med både allergier og medicin gennem få behandlinger. Se yderligere information om behandling under om allergiudredning.

For mig er den bedste behandling en, hvor patienten, ud over helbredelse og lindring, bibringes ny forståelse for, hvad og hvordan sundhed opnås. Sundhed, forstået som fravær af sygdom, opleves når der er balance mellem de udfordringer eller belastninger, vi udsættes for, og de ressourcer vi besidder. I mit arbejde lægger jeg stor vægt på forebyggelse af sygdom gennem opmærksomhed på små tiltag, som let kan indarbejdes i dagligdagen og læres af alle.