Eva Weber · Hovedgaden 50 · 3220 Tisvildeleje · tel.: 30 31 57 65 · mail: evaweberdk@gmail.com

Kærlig opmærksomhed til dine fødder

30. maj 2011

Hele sommeren, mindst en gang ugentligt vil jeg holde “hygge- fod- forkælelses- aften”. Aftenen vil indeholde lidt fodgymnastik bl.a med små massagebolde, “spa-fodbad”, præsentation af Forever Living produkter, og evt en snak om allergi og behandling. Mens fødderne er nedsænkede i veltempereret vand serveres lidt kage og te eller kaffe. Deltagelse vil koste 50 kr. Du medbringer herudover blot dit gode humør og dine trængende fødder, så er balje, håndklæde etc klar til dig. Du skal regne med ca to timers forkælelse.

Hvis du skulle være interesseret i at købe nogle af Forevers produkter, er det sådan, at jeg har noget til salg på dagen/aftenen. Er der ønsker udover, hvad jeg har hjemme, laver vi sammen en aftale, vedrørende levering og betaling.

Nogle gange vil arrangementet foregå udendørs i en dejlig have i Nordsjælland, andre gange vil vi blive inde. For tid og sted sms på 30 31 57 65, læg dit telefonnummer og ugeønske, så vender jeg tilbage med de relevante oplysninger.

Hvis du har særlige problemer med fødderne, og hvis du ønsker specifik behandling, finder vi ud af det også. Se i øvrigt Seniorskolen Gribskovs program for næste sæson, hvor jeg starter et hold med masser af fodgymnastik. Der er plads til 12 deltagere, så skynd dig at melde dig til.

De to første “hygge- fod- forkælelses- aftener” ligger fast: mandag d 30. maj og onsdag d 1. juni fra kl 19.30 til 22.00.  Der er pladser om onsdagen for de hurtige.