Eva Weber · Hovedgaden 50 · 3220 Tisvildeleje · tel.: 30 31 57 65 · mail: evaweberdk@gmail.com

ØG UDBYTTET AF DIN TRÆNING MED ARGI+

22. november 2011

Lige nu kan du købe ARGI+ til introduktionspris.

Normalpris for en måneds forbrug er 525 kr, introduktionspris 475 kr, køb to for 900 kr. ring og bestil på telefon 30315765. Introduktionstilbuddet gælder hele november og december måned.

Med ARGI+ har Forever udviklet et innovativt produkt til alle, som er aktive og udøver en form for sport. ARGI+ består af en ideel sammensætning af vigtige næringsstoffer, nemlig et højt indhold af aminosyre L-arginin i kombination med ekstrakt af vindruer, granatæble og nyttige bær. Desuden får du dit daglige behov af værdifulde vitaminer som C, D, K, B6 og B12 og folsyre.
L-Arginin er allerede et populært supplement inden for sports-industri, men Argi + er det eneste arginin præparatet, som også indeholder en eksklusiv blanding af værdifulde bioaktive stoffer og vigtige vitaminer.
Er du sportsudøver så er dette lige et produkt for dig – velsmagende og uden doping.

Tag Argi +  (eventuelt blandet i en smoothie) som et dagligt supplement, der understøtter et bedre helbred og den generelle sundhed i kroppen, og nyd din krop levere optimal ydeevne.

Har du lyst til at blive forhandler, så ring på nr 30315765 eller e-mail på evaweber@mail.dk, så fortæller jeg om mulighederne som forhandler.