Eva Weber · Hovedgaden 50 · 3220 Tisvildeleje · tel.: 30 31 57 65 · mail: evaweberdk@gmail.com

S-FORMSTRÆNING I TISVILDE HEGN FORÅR 2012

3. april 2012

S-formstræning® er en række øvelser, der kan kombineres i programmer der imødekommer alle, fra nænsom træning af den mest svage krop, til udfordrende træning for den fysisk aktive.

Gennem S-formstræning® styrker du muskulaturen i ben, baller, mave, ryg, arme og halsmuskulatur. Målet er at forebygge muskelirritation og smerter i ryggen og øvrige led. Jo ældre du bliver des mere væsentligt er det at træne for at fastholde smidighed, bevare den oprejste holdning og evnen til at bruge kroppens normale bevægemønster.

Det er skønt at dyrke sport i det fri og netop nu tar skoven imod os i lysegrøn dragt, kom og vær med, hver mandag og fredag eller bare en af dagene.

S-formsgang og S-formstræning i Tisvilde hegn.         Sundhed for krop og sjæl

S-formstræning er en form for gymnastik, hvor du får styrket balancen mellem kroppens muskler, så din rygsøjle får sin naturlige S-form tibage.

S-formstræning er desuden holdningskorrektion, hvor du lærer at gå og bevæge dig sådan, at kroppen belastes gennem de led, der er skabt til at være vægtbærende og ved hjælp af de stærkeste muskler. Der indlæres en stærk kerne – et såkaldt vacuum – der skal støtte ryggen.

Forår start: april, maj, juni

Mødested: Skovporten, Tisvilde Hegn

Tidspunkter:
mandage kl 9.00- 10.00 og fredage 9.00- 10.00,
og så kommer man bare, når man har tid og lyst, gerne begge dage.

Hvem: Alle som har lyst

Aktivitet: vi mødes ved Skovporten, varmer lidt op og går ind i skoven.

Der vil være vekslende intensitet mellem pulstræning, udstræk og holdningskorrektion hele timen.

Påklædning: Tøj og sko, som du bevæger dig frit i. Husk også en flaske vand.
Evt. badetøj til en frisk dukkert efter træning.

Tilmelding og betaling:
250,- pr. måned betales ved start.

Man tilmelder sig ved at skrive eller ringe til:
Eva Weber, tlf 30315765,  evaweber@mail.dk

ACUNOVA

7. februar 2012

ACUNOVA er en speciel form for akupunktur. I modsætning til klassisk kinesisk akupunktur, som virker via reflekspunkter, der ligger langs meridianer, altså energibaner, så virker AcuNova via nervesystemet, som kan påvirkes i  akupunkturpunkter i og omkring alle led i kroppen. Behandlingen virker lige så effektivt (80% af alle, der søger behandlingen, kan hjælpes), som den er enkelt at anvende.

Behandlingen er helt specielt effektivt til smertelindring, hvor den typisk virker efter få minutter. Den har effekt på gamle skader, akutte skader og ved smerter i hele kroppen, som fx fibromyalgi. Læs evt mere på http://acunova.dk/

Behandlingen: der behandles fem dage i træk, hver gang af ca en halv times varighed. Herefter beror det på et skøn, og på den opnåede effekt, om der er brug for flere behandlinger over de næste uger.

Lige nu kan du få behandling fem dage i træk for i alt 500kr. Normalprisen for en behandling varierer fra et par hundrede til 400kr.

Ring gerne og hør mere på telefon 30 31 57 65, eller send en mail til mig på  evaweber@mail.dk

UDE GODT, HJEMME BEDST

2. februar 2012

Kære patienter.

Jeg har gjort mig nogle erfaringer både hvad angår at behandle hjemmefra og nu også ude i byen i klinikfællesskab med en kollega.

Der er fordele ved begge ordninger. Og før man har prøvet dem begge, ved man ikke, hvad man trives bedst med. Det ved jeg nu, og det har betydet, at jeg er flyttet hjem igen. Og det nyder jeg, det giver mindre planlægning og frigiver noget tid.

Så uanset, hvad der måtte stå for en adresse på visitkort, brochurer og andet materiale, vil jeg gerne understrege, at jeg behandler på Hovedgaden 50, 3220Tisvildeleje, og mit telefonnummer er, som det står andre steder på hjemmesiden: 30315765

Jeg beklager forvirringen og håber, at alle finder frem. I anledning af min beslutning om at vende hjem igen, sælger jeg Aloe Vera produkter med fine rabatter.

ØG UDBYTTET AF DIN TRÆNING MED ARGI+

22. november 2011

Lige nu kan du købe ARGI+ til introduktionspris.

Normalpris for en måneds forbrug er 525 kr, introduktionspris 475 kr, køb to for 900 kr. ring og bestil på telefon 30315765. Introduktionstilbuddet gælder hele november og december måned.

Med ARGI+ har Forever udviklet et innovativt produkt til alle, som er aktive og udøver en form for sport. ARGI+ består af en ideel sammensætning af vigtige næringsstoffer, nemlig et højt indhold af aminosyre L-arginin i kombination med ekstrakt af vindruer, granatæble og nyttige bær. Desuden får du dit daglige behov af værdifulde vitaminer som C, D, K, B6 og B12 og folsyre.
L-Arginin er allerede et populært supplement inden for sports-industri, men Argi + er det eneste arginin præparatet, som også indeholder en eksklusiv blanding af værdifulde bioaktive stoffer og vigtige vitaminer.
Er du sportsudøver så er dette lige et produkt for dig – velsmagende og uden doping.

Tag Argi +  (eventuelt blandet i en smoothie) som et dagligt supplement, der understøtter et bedre helbred og den generelle sundhed i kroppen, og nyd din krop levere optimal ydeevne.

Har du lyst til at blive forhandler, så ring på nr 30315765 eller e-mail på evaweber@mail.dk, så fortæller jeg om mulighederne som forhandler.

ALLERGIBEHANDLING, NU SKAL DET VÆRE

29. september 2011

Efteråret, hvor polleneksponeringen er lille, er et godt tidspunkt at starte behandling af allergi på.

For eksempel opstart af helse-kur og hjælp til kostsanering i september/oktober måned. Efter mindst tre måneders kur og fokus på, hvad du putter i munden, gives første behandling i foråret før pollensæsonen sætter ind.

Lige nu gives 10% på den samlede helse-kur, som består af drikke-aloe vera, fiskeoliekapsler, hvidløgstabletter, fibertabletter og probiotica i små kapsler. Første måneds forbrug i en samlet pakke med vejledning fås nu til 1337 kr. Efter denne indledende måned, ser jeg på, hvilke tilskud, du skal fortsætte med. Drikke aloe vera skal tages mindst tre måneder. Og du kan glæde dig til mange sidegevinster, når den værste udrensning er ovre. Mange allergikere oplever, at symptomerne forsvinder, når tarmsystemet gennem helse-kuren tilgodeses og atter er i balance.

RING NU PÅ 30315765 ELLER SEND EN MAIL TIL evaweber@mail.dk, SÅ KOMMER DU I GANG

Ene-undervisning i S-formstræning

8. september 2011

Efteråret er over os, og nu starter gymnastik og sportsforeninger med mange skønne tilbud om bevægelse hele vinteren. Jeg underviser selv i S-formstræning, under Seniorskolen Gribskov. Desuden har jeg samme sted specialhold for synshæmmede og et hold for folk med specielle fodproblemer.

Fandt du på trods af de meget varierede tilbud ikke et hold, der matcher dine behov? så kig nærmere på dette tilbud:

Hensyntagende ryggymnastik:

- eneundervisning:  4 gange af en times varighed for 1200kr.

Jeg tilpasser øvelserne til dig og dine behov og eventuelle begrænsninger. Du lærer øvelserne grundigt og kan selv gøre dem hjemme efterfølgende og dermed få styr på din fysiske form og måske få smerter under kontrol.

Eller find et par venner, som også ønsker tæt vejledning og holdningskorrigerende træning.

- Små hold på 3-4 gymnaster: 4 gange af en times varighed for 900kr.

Begge tilbud køres løbende gennem vinteren, så ring trygt og hør om dine muligheder og fortæl mig om dine specifikke ønsker.

Åbent Hus lørdag d.3.september

1. september 2011

DagensBedsteTilbud!

11. august 2011

Søndag d 14 august er alle senetensbehandlere i landet gået sammen om at tilbyde behandling til halv pris gennem DAGENSBEDSTETILBUD.

Tilbuddet annonceres i Ekstrabladet og de lokale aviser i landets største byer og Nordsjælland, og løber i 24 timer. Se www.dagensbedstetilbud.dk

Det er en aftale, der betyder, at man et døgn kan købe et værdibevis på en behandling. Det gælder et halvt år frem, så køb f.eks julegaven allerede nu til en, der har behov for behandling, og lad vedkommende selv vælge en dag, der passer.

NYT KLINIKFÆLLESSKAB I TISVILDELEJE

11. august 2011

Den 3. september starter jeg et klinikfællesskab med min kollega, sygeplejerske og senetensbehandler Maiken Kühnel Jensen.

Navnet på klinikken er Senetensbehandlerne Nordkysten, adressen er Tisvilde Bygade 32, 1.sal.
Booking foretages stadig via hjemmeside eller på telefon 60 75 32 20. I løbet af kort tid vil den nye fælles hjemmeside også være klar; www.senetensbehandlerne.dk.

Maiken og jeg kommer til at være der på skift, og der bliver både morgen-, eftermiddag- og aftentider. Vi starter med et rigtig godt tilbud til nye og tidligere patienter, nemlig en behandling af 1,5 time, købt d. 3. september til halv pris, dvs 375 kr.

Kom d. 3. september mellem klokken 14 og 16 og se vores nye lokale. Vi byder på lidt læskende og lidt til den lille sult, og vi sælger gavekort denne dag på behandling til halv pris. Se efter invitation og omtale i de lokale aviser i ugen op til åbningen, og tag gerne venner og bekendte med.

Jeg glæder mig til at se dig d. 3. september og til at komme i gang med at behandle ude i det virkelige liv:)

Men først holder jeg lige mine to ugers ferie.

 

Kærlig opmærksomhed til dine fødder

30. maj 2011

Hele sommeren, mindst en gang ugentligt vil jeg holde “hygge- fod- forkælelses- aften”. Aftenen vil indeholde lidt fodgymnastik bl.a med små massagebolde, “spa-fodbad”, præsentation af Forever Living produkter, og evt en snak om allergi og behandling. Mens fødderne er nedsænkede i veltempereret vand serveres lidt kage og te eller kaffe. Deltagelse vil koste 50 kr. Du medbringer herudover blot dit gode humør og dine trængende fødder, så er balje, håndklæde etc klar til dig. Du skal regne med ca to timers forkælelse.

Hvis du skulle være interesseret i at købe nogle af Forevers produkter, er det sådan, at jeg har noget til salg på dagen/aftenen. Er der ønsker udover, hvad jeg har hjemme, laver vi sammen en aftale, vedrørende levering og betaling.

Nogle gange vil arrangementet foregå udendørs i en dejlig have i Nordsjælland, andre gange vil vi blive inde. For tid og sted sms på 30 31 57 65, læg dit telefonnummer og ugeønske, så vender jeg tilbage med de relevante oplysninger.

Hvis du har særlige problemer med fødderne, og hvis du ønsker specifik behandling, finder vi ud af det også. Se i øvrigt Seniorskolen Gribskovs program for næste sæson, hvor jeg starter et hold med masser af fodgymnastik. Der er plads til 12 deltagere, så skynd dig at melde dig til.

De to første “hygge- fod- forkælelses- aftener” ligger fast: mandag d 30. maj og onsdag d 1. juni fra kl 19.30 til 22.00.  Der er pladser om onsdagen for de hurtige.

Endelig: Ny hjemmeside!

22. marts 2011

Velkommen her! Jeg er glad for at kunne byde alle interesserede velkommen.

Aloe Vera produkter:

16. marts 2011

Jeg tilbyder nu diverse kosttilskud og hudplejeprodukter fra firmaet Forever Living Products, som sælges fra min bopæl eller efter aftale.

Du kan blive testet kinesiologisk, inden du køber produkterne, for at se om du kan tåle dem. Forever Living yder en tre måneders tilfredshedsgaranti.

Forever Gel Original, en liter 240kr, indeholder ren økologisk aloe vera tilsat citronsaft.
Aloe Vera Propolis Creme, 113g 190kr. Effektiv hudcreme til tør hud, pubertets-acne, børne-eksem og anden kløende udslæt, massage evt. iblandet lidt olie.
Aloe MSM Gel, 118ml, 220kr. Indeholder organisk svovlforbindelser, ligesom alle vores celler, og trænger dybt ind i vævet. God til skadet væv, som muskler, ligamenter, hud. God efter store sportspræstationer for at forebygge smerter.
Aloe Heat Lotion, 118ml, 140kr. Med eucalyptus, en dejlig varmende virkning på ømme muskler og led. Virker smertelindrende.